Werken bij

Wil je graag meer informatie?

Heb je vragen? Of wil je meer over ons weten?

Neem contact op

Aanmelden

Wil je een cliënt aanmelden?

Aanmelden

VAKMANSCHAP

Zinso is een dynamische, gedreven en groeiende organisatie, actief op het snijvlak van zorg en veiligheid. Het vak van de persoonlijk begeleider, of je nu ambulant werkt of in het beschermd wonen, zien wij als een ambacht. Dit geldt uiteraard ook voor de andere disciplines werkzaam bij Zinso, zoals dat van de werkmeester, de gedragswetenschapper, de receptionist en de (sociaal) huishoudelijk medewerker. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze organisatie is gericht op professionaliteit, deskundigheid en specialisaties. Onze specialisaties zijn onder meer het werken met complexe casuïstiek en het werken met de forensische cliënt. Voor dit laatste geldt dat onze medewerkers zich inzetten voor het forensisch vakmanschap, wij bieden hiervoor specifieke scholing en training aan om je deskundigheid nog verder te ontwikkelen en bevorderen.

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om onze mooie organisatie te versterken. Om daarmee niet alleen onze missie en visie te verspreiden, maar daarmee ook onze cliënten van de best mogelijke begeleiding te voorzien.

SOLLICITEREN? Dat kan!

Via deze pagina kun je de huidige vacatures van onze organisatie vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid een open sollicitatie in te sturen, hierop zullen we altijd een reactie geven. Of kom je liever eerst eens langs op kantoor, voor een kop koffie en informatief gesprek? Dat kan. Bel of mail gerust met ons via de contactgegevens onderaan op de site.

HUIDIGE VACATURES

Momenteel zijn er geen actuele vacatures. Toch geïnteresseerd in het werken bij Zinso? Neem dan gerust contact op. Stuur dan een mail naar sollicitatie@zinso.nl

Wil je graag meer informatie of uitleg?

Neem contact met ons op

050 744 03 00 Contact Stel een vraag