Werken bij

Wil je graag meer informatie?

Heb je vragen? Of wil je meer over ons weten?

Neem contact op

Aanmelden

Wil je een cliënt aanmelden?

Aanmelden

VAKMANSCHAP

Zinso is een dynamische, gedreven en groeiende organisatie, actief op het snijvlak van zorg en veiligheid. Het vak van de persoonlijk begeleider, of je nu ambulant werkt of in het beschermd wonen, zien wij als een ambacht. Dit geldt uiteraard ook voor de andere disciplines werkzaam bij Zinso, zoals dat van de werkmeester, de gedragswetenschapper, de receptionist en de (sociaal) huishoudelijk medewerker. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze organisatie is gericht op professionaliteit, deskundigheid en specialisaties. Onze specialisaties zijn onder meer het werken met complexe casuïstiek en het werken met de forensische cliënt. Voor dit laatste geldt dat onze medewerkers zich inzetten voor het forensisch vakmanschap, wij bieden hiervoor specifieke scholing en training aan om je deskundigheid nog verder te ontwikkelen en bevorderen.

Met enige regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om onze mooie organisatie te versterken. Om daarmee niet alleen onze missie en visie te verspreiden, maar daarmee ook onze cliënten van de best mogelijke begeleiding te voorzien.

SOLLICITEREN? Dat kan!

Via deze pagina kun je de huidige vacatures van onze organisatie vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid een open sollicitatie in te sturen, hierop zullen we altijd een reactie geven. Of kom je liever eerst eens langs op kantoor, voor een kop koffie en informatief gesprek? Dat kan. Bel of mail gerust met ons via de contactgegevens onderaan op de site.

HUIDIGE VACATURES

Teammanager

Ingangsdatum: 1 juni 2024

Uren: 28 – 32 uur per week

Salaris: Maximaal € 5.483,- bij een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring.

Op zoek naar een veelzijdige baan met net dat beetje extra uitdaging? Zinso werkt op het snijvlak van zorg en veiligheid met oog voor de mens en diens omgeving. Ben je samenwerkingsgericht, zelfstandig en communicatief vaardig en heb je affiniteit met het forensisch werk? En wil je een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van een organisatie met een maatschappelijk doel? Dan is dit een interessante functie voor jou!

Persoonlijk begeleider voor woonvoorziening

Ingangsdatum: 1 juli 2023, eerder in overleg.

Uren: 24 – 32 uur per week

Salaris: Max € 3.858,- (schaal 6 cao Sociaal Werk, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring)

Wil je werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Zorg jij dat onze cliënten zich meteen thuis voelen op de woonvoorziening? Wil jij onderdeel zijn van een jong, dynamisch en leergierig team? Dan is dit een interessante functie voor jou!

Wil je graag meer informatie of uitleg?

Neem contact met ons op

050 744 03 00 Contact Stel een vraag